top of page

VI SOM JOBBER HER

20211008_100334375_iOS.jpg

Solveig Rønningen

Rektor / Tlf.95056378

Utdannelse fra Tromsø og Helsinki musikkonservatorium.

Intrumentalpedagog, med fløyte som hovedinstrument.

Master i musikk fra universitetet i Auckland, New Zealand.

Har jobbet med  ulike kulturskoler som dirigent og fløytelærer, undervist på musikklinjen VGS, ledet Kristen Flagstad Festival og ledet Frivillighetssentralen Gjøvik.

peringe.jpg

Per Inge Høiberg

Messingblås / Tlf.95125070

Mastergrad i musikkvitenskap fra universitetet i Århus og musikerutdannelse fra konservatoriene i Århus og Tromsø.

Var gründer da musikkskolevirksomheten startet på Toten i 1985.

chris.jpg

Christian Ljønes Berg

Gitar/Rockeverkstedet/
Gaming/Etter skoletid

Tlf.93850711

Mastergrad i musikkdidaktikk ved INN, der han har forsket på samspill som metode i musikkfaget. Har jobbet aktivt som gitarist og musiker siden han gikk på VGS. Christian har medvirket i mange studioinnspillinger som musiker,

men også som produsent i studioet hans.

dimitre.jpg

Dimitre Jelev

Piano/Orgel/Slagverk/Fagott
Tlf.92643547

Er utdannet ved musikkakademiet i Sofia, Bulgaria. Spiller alle tangent-instrumenter, slagverk og fagott. Frilansmusiker.

eva1.jpg

Eva Stende

Sang/Piano
Tlf.98051793

1-årig musikklinje ved Normisjon’s skole i Oslo. 5-årig utdannelse ved Barrat-Dues Musikkinstitutt, sangpedagogisk linje med piano og førskole som bifag.  Aktiv utøver i mange sammenhenger ila 40 år og har  jobbet ved kulturskolen i over 30 år. 

asfdasdf.jpg

Frida Sofie Abelsnes

Tekniker/Barnedans
Tlf.47234648

Har studert TV-produksjon ved Danvik Folkehøgskole og har erfaring fra teknikeryrket siden hun var 12 år. Jobbet med scene og arrangementer siden 2008. Frida synger og spiller gitar i rockabillybandet Sophie O'Dell.

Magnus-3.jpg

Gaute Schrøder

Gitar / Tlf.45667735

Gaute Schrøder er utdannet gitarist fra Norges Musikkhøgskole, med hovedfag kammermusikk/soloinstrument. Gaute har spilt i en rekke ulike grupper som dekker et vidt spekter av sjangre,

har undervist elever i alt fra nybegynnernivå til talentutviklingsprogrammer - og han vektlegger allsidighet og sjangerbredde i sin undervisning.

geiråge.png

Geir Åge Johnsen

Slagverk / Tlf.47058772

Geir Åge har drevet aktivt som freelance musiker siden 1993. Han har vært med på en rekke plater med musikere som Ulf Wakenius, Papaslide, Inger Marie Gundersen, Morten Reppesgård og Thea Eriksen, bare for å nevne noen. Han gikk på Universitetet i Stavanger før han startet egen musikkskole i Stavanger, som het Stavanger Musikkakademi. De hadde 11 lærere og 175 elever(2004-2009). Samarbeidet med Trondheim Musikkakademi.

karen.jpg

Karen Owrenn

Saksofon/Klarinett / Tlf.48153524

Har master i klassisk saksofon og har lang utdannelse i Sverige og Danmark. Hun er belønnet med flere priser, deriblandt 1.pris i NM for solister 2007. Har også vært solist for Forsvarets Musikkorps.

kari.jpg

Kari Langhaug

Trekkspill/Piano/Babysang 
Tlf.47078815

Utdannet ved Norges Musikkhøgskole på trekkspill og piano.

Kari arbeider både som utøvende musiker og pedagog.

Hun var en av gründerne ved oppstarten av musikkskole på Toten. Har også utgitt CD med "Trio Belgando"

Kari ønsker å gi sine elever et variert undervisningsopplegg med mange gode opplevelser både sosialt og kunstnerisk.

kine.jpeg

Kine Cahtrine Løvlien

Moderne/Lyrisk/Ballett
Tlf.

Kine Cathrine Løvlien er ny danselærer hos oss i 2023. Hun er 25 år gammel, og er utdannet danser og koreograf ved Falmouth University i England.Hun har utdannelse innen moderne og ballett, men har en allsidig erfaring innen andre forskjellige dansestiler. 

lene.jpg

Lene Johansen Kløvstad 

Inspektør / Teater / Sang 
Tlf.

Lene har utdannelse i musikkteater fra Bårdar Akademiet og Kulturprosjektledelse ved Høyskolen i Lillehammer. Hun har stått på flere av de største scenene i hovedstaden, som Folketeateret, Edderkoppen, og Chat Noir for å nevne noen.

I 2017 hadde hun premiere på sin første egenskrevne monologforestilling «#JENTA". Lene er prosjektleder og medeier i Perleraden Musikkteater, som blant annet setter opp Prøysen på Fossesholm. Hun danser også som Huldra for Flåmsbana.

line.jpg

Line Horntveth

Messingblås / Tlf.97122711

Utdannet ved Toneheim Folkehøgskole og Universitetet i Oslo med sang og tuba som hovedinstrument. Det er som utøvende musiker hun har fått sin største og lengste utdanning. Begynte i korps når hun var 9 år og har jobbet som musiker live og på plate siden 1994, med artister som Odd Nordstoga, Marit Larsen,

Jarle Bernhoft, Motorpsycho og Lionheart Brothers for å nevne noen. Idag reiser hun verden rundt med bandet Jaga Jazzist og Hedløvs Trio.

martin.jpg

Martin Bækkelund

Fløyte / Tlf.95185709

Martin har mellomfag i musikk ved universitetet i Oslo. Han har praksis fra kammermusikk, orkester og som solist.

mons.jpg

Mons Ensrudhagen

Totenkoret / Tlf.47846166

Mons har en Bachelor i musikkvitenskap med et årsstudium i drama i tillegg til praktisk pedagogisk utdanning i musikk og drama fra NTNU. Har mye korerfaring som sanger, men også som dirigent. Glad i å synge, spille trekkspill og å Jodle. 

pooneh.jpg

Pooneh Ronagh

Kunst

Kunstskolelærer Pooneh Ronagh har studert kunst og arkitektur ved universitetet i Teheran. Pooneh er først og fremst kunstmaler, men lager også skulpturer, designer smykker, samt

jobber med interiørdesign. 
Hun har hatt utstilling i Frankrike, USA, Iran, og Norge.

solfrid2.jpg

Solfrid Nilsson Eriksen

FantasiFabrikken/
Saksofon/Klarinett

Tlf.92287117

Solfrid er utdannet pedagog og faglærer ved Høgskolen i Innlandet. Begynte med musikk da hun var 5 og leste noter før hun leste bokstaver. Er i dag saksofonist og klarinettist og har lang erfaring som spillelærer, instruktør og korpsmusiker. I tillegg til undervisning ved Mjølkefabrikken er hun også rektor i Søndre Land kulturskole

Tonje.jpg

Tonje Bakken Kvasbø

Permisjon

Tonje er utdannet sanger, danser og skuespiller ved Ballettakademien i Gøteborg og Bårdarakademiet i Oslo.

Hun har frilanset som musikalartist ved en rekke teatre og operahus i Norge, Sverie og Danmark. Bla flere år ved Den Nationale Scene i Bergen. Av roller kan vi nevne bla. Eponine (Les Miserables) Betty Schaefer (Sunset Boulevard) Kathy i Company.

waranya.jpeg

Waranya Dankhunthot Nordahl

Hip Hop / Tlf.

Waranya begynte å danse på Ungdommenshus på Gjøvik. Gikk på dramalinjen på Gjøvik videregående og endte opp på Bårdarakademiet i Oslo. Der fikk hun muligheten til å danse på Stjernekamp og MGP. 

oddmund_edited.png

Oddmund Nordhagen

Vaktmester

Oddmund holder orden på Mjølkefabrikken og sørger for at lokalene er i topp stand til en hver tid!

kristin.png

Kristin

Renholder

Kristin sørger for at vi har rene og pene lokaler til en hver tid!

  • facebook-square
bottom of page